ivm

COVID-19

zijn wij gesloten

OPENINGSTIJDEN

 

Van woensdag 1 april tot en met 25 oktober is ByWillem 5 dagen per week geopend van woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur voor koffie, lunch, borrel, diner.

Van 28 oktober tot april is ByWillem 5 dagen geopend vanaf 17.00 uur voor een borrelplankje of diner.

 

Afwijkende openingstijden:

zo  23-02-2020   GESLOTEN   (ivm Carnaval)

wo 26-02-2020   GESLOTEN   (ivm Carnaval)

ma 13-04-2020       OPEN             (2e paasdag)

ma 01-06-2020       OPEN      (2e Pinksterdag)

INSTAGRAM

Geduld is een schone zaak......
wachten op wat komen gaat.
Aangezien de overheid afgelopen week de veiligheidsvoorschriften heeft aangescherpt. Nemen wij in acht u en onze medewerkers te beschermen. Om deze reden kunnen wij helaas geen gerechten bereiden voor afhaal.
As dinsdagavond hopen wij met ons allen dat er een klein positief bericht zal komen vanuit de regering. Duimt u met ons mee voor betere tijden?!🙌🏻
#geduld #wachten #brainstormen #team #voorwatkomengaat #duimen #hoop blijf #sterk en #gezond
...

104 1

Geen wolkje aan de lucht 🧐
Zo vredig als we naar buiten kijken. Alle vogeltjes fluiten, het water stijgt om ons heen en de stroming wordt met het uur krachtiger.
Wij kunnen oprecht zeggen dat het heerlijk vertoeven is aan de Rijn.
Na alle berichten van het Covid-19, treffen wij alle maatregelen om het buiten onze deuren te houden.
Aangezien ByWillem niet meer dan 50 gasten binnen kan ontvangen, bent u van harte welkom om samen met ons het weekend goed in te luiden!
Even weg van alle paniek🙂
#geenwolkjeaandelucht #weekend #etenaanhetwater #dineropdeboot #uitzicht #hoogwater #ByWillem #Huissen #Lingewaard #Liemers #Arnhem #Nijmegen
...

70 0

Schip Ahoi.....
het voorjaar komt eraan. Zon aan de hemel, betere temperaturen en langer licht. Het speelschip is er klaar voor om de kinderen weer te vermaken als de ouders rustig aan een tafeltje genieten van o.a ons speciaal 5-gangenmenu, seizoensbiertje van de tap, diverse cocktails, voortreffelijke wijnen en (h)eerlijke Peeze koffie.
Durfen jullie t aan?
#speelschip #kinderpret #kindermenu #uitetenmetkinderen #dineraanhetwater #ByWillem #Huissen #Bijzonderplekje #dineropdeboot #fietsroute #Lingewaard #Liemers #Arnhem #Nijmegen
...

73 0

Buiten is het koud en nat, we wachten met z’n allen op de warme zonnestralen die hopelijk snel gaan komen. Wij tappen By Willem de laatste liters van het Texels bock bier. Dit zachte, robijnrode biertje zorgt ervoor dat u, ondanks de kou en nattigheid buiten, toch een warm gevoel krijgt van binnen door zijn heerlijke karamelachtige en romige smaak. Komt u nog even genieten van dit speciaal biertje?
#ByWillem #Texelsbrouwerij #Speciaalbier #Huissen #Arnhem #Nijmegen #Liemers #restaurantaanhetwater #bockbier
...

40 0
This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for bywillem_huissen needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

KOM LANGS BYWILLEM

LOOVEER 3 6851 AJ HUISSEN

RESERVEER BYWILLEM

026 – 747 0011 INFO@BYWILLEM.NL

go-back