25 sept

Champagne
diner

Contact

LOOVEER 3
6851 AJ HUISSEN

026 – 747 0011
INFO@BYWILLEM.NL

icoon-facebook

OPENINGSTIJDEN

Van zaterdag 20 april tot en met september is ByWillem 5 dagen per week geopend van woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur voor koffie, lunch, borrel, diner.

Van eind oktober tot april is ByWillem geopend vanaf 17.00 uur.

Reserveren

OPENINGSTIJDEN

 

Van zaterdag 20 april tot en met september is ByWillem 5 dagen per week geopend van woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur voor koffie, lunch, borrel, diner.

Van eind oktober tot en met april is ByWillem 5 dagen geopend vanaf 17.00 uur voor een borrelplankje of diner.

INSTAGRAM

Nieuw op onze kaart!
Oktoberfest curry worst, heerlijk te combineren met een echt Duits VELTINS biertje. Vanaf as zaterdag viert men twee weken lang in München het wereldbekende bierfeest. En in Huissen doen wij lekker mee, komt het pruuve.
#Oktoberfest #curryworst #Huissen am #Rijn #Lingewaard #Liemers #Gelderland
...

42 1

Nu online te boeken!!! Op 25 september is het dan zover. In samenwerking met @besseratdebellefon en @heerenvandewijn presenteren wij op deze avond een uniek en speciaal 5-gangen champagne menu. Vijf overheerlijke gerechten met daarbij vier bijpassende champagnes. Het hippe champagnehuis Besserat de Bellefone, met stijlicoon @brigittebardotbb als gezicht, heeft een hoog inzetbare #gastronomische champagne ontwikkeld die heerlijk te combineren is met ons vijf gangen menu. Afgevaardigden van Besserat de Bellefon, uit Épernay, zullen deze avond speciaal aanwezig zijn om alle ins en outs te vertellen over de #champagnes. Laat u verrassen op een sprankelende avond met verrassende bubbels, heerlijke gerechten en live zangeres. Dit alles word aangeboden voor slechts €65,- p.p.
#evenement #Huissen #Lingewaard #Liemers #Gelderland #Arnhem #Nijmegen
...

37 1

Laatste kans!
Vandaag (woensdag 4 sept.) en morgen (donderdag 5 sept.) nog even genieten van het drie gangen keuze menu. Houdt u van vis, vlees of vegetarisch?
#menu #vega #vooriederwatwils #restaurant #ByWillem #Huissen #Lingewaard #Liemers #Arnhem #Nijmegen
...

33 0

Gezellig aanmeren om de inwendige mens te verwennen op ons zonnig terras met uitzicht op het water voelt als vakantie 😎
#36meter #aanlegsteiger #restaurantaanhetwater #zonnigterras #uitzichtophetwater #vakantiegevoel #Huissen tussen #Arnhem en #Nijmegen
...

83 2

KOM LANGS BYWILLEM

LOOVEER 3 6851 AJ HUISSEN

RESERVEER BYWILLEM

026 – 747 0011 INFO@BYWILLEM.NL

go-back